Contact en openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. De snelste manier om contact te krijgen is te mailen naar: info@fotostudiomjs.nl of via Facebook PB!


In verband met de vele shoots en de minimale mogelijkheid tot het beantwoorden van de telefoon hebben wij besloten onze telefonische bereikbaarheid te stoppen, voor vragen willen we u vragen te mailen, ook via Facebook is een prive bericht mogelijk. U kunt zich voorstellen dat het niet gepast is tijdens een shoot te telefoneren, vandaar onze beslissing. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bij het reserveren van een fotoshoot gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden:

- Het bewerken (op welke manier dan ook) van aangeleverde digitale foto's is verboden.
- Gekochte cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.
- Vouchers van aanbiedingssites (Vakantieveilingen) zij niet onbeperkt geldig, de geldigheidsduur hiervan staat vermeld op de Voucher, afspraken op zaterdag met een voucher hebben een toeslag van €15.-
- Bij acties is het niet toegestaan kortingsbonnen/cadeaubonnen in te leveren.
- Cadeaubonnen of Vouchers worden niet ingewisseld voor contant geld.
- Er kunnen per shoot meerdere cadeaubonnen worden ingewisseld, met uitzondering van Vouchers van Vakantieveilingen.nl.
- Alle foto's die gemaakt worden tijdens de shoots kunnen voor iedere vorm van promotie/reclame gebruikt worden, denk hierbij aan de website/facebook of online advertenties. Indien niet gewenst, dient dit per mail voorafgaand aan de shoot doorgegeven te worden.
- Het kwijtraken/kapot gaan van eigendommen tijdens de shoot of in de studio is eigen verantwoordelijkheid.
- Het aanbrengen van schade aan apperatuur in de studio voor/tijdens of na de shoots is niet toegestaan, de kosten zullen verhaald worden op de betrokken persoon.
- Betalingen kunnen op factuur of contant voldaan worden, pinnen is niet mogelijk.
- Facturen dienen voorafgaand aan de betreffende shoot betaald te zijn, voor combinatie arrangementen geld dat de betaling bij aanvang van het eerste arrangement voldaan dient te zijn.
- Beeld en Geluids opnamen is tijdens de shoots en in de studio ten strengste verboden
- Afspraken kunnen enkel tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de shoot geannuleerd worden. Bij latere of geen annulering geld dat de kosten in rekening gebracht worden. Gewonnen Vouchers van Vakantieveilingen komen in dit geval te vervallen en er zal een factuur van €25.- verzonden worden in verband met mogelijk misgelopen omzet.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------