Newborn fotografie

Wil jij je kleine aanwinst op een geheel eigentijdse wijze laten vastleggen? Boek dan tijdens je zwangerschap al een newborn reportage om er zeker van te zijn dat er na je bevalling een plaatsje voor je gereserveerd is.

Wat houd een newborn fotoshoot in, dat ga ik je kort samengevat uitleggen.

Binnen 3 dagen na de geboorte nemen jullie contact op voor het plannen van de shoot. De shoot plannen we binnen 21 dagen na de geboorte. Een dag voor aanvang van de shoot contacte we nog even over de exacte tijd, die kan natuurlijk met voeding inmiddels iets verschoven zijn.

Tijdens de shoot gaan we uiteraard veilig te werk. Voor deze bijzonder mooie vorm van fotografie heb ik inmiddels meerdere cursussen gevolgd en ben volledig op de hoogte qua veilige poses en technieken om je baby zo relaxed mogelijk op de foto te krijgen. Natuurlijk zorgen we zo samen voor prachtige plaatjes.

Ongeveer 2 weken na de shoot nodig ik jullie uit in de studio om de foto's te komen bekijken. Tevens kun je dan direct je wensen en bestellingen doorgeven.

Voor Newborn fotografie gelden andere tarieven dan voor reguliere shoots, daarom heb ik ze hieronder even voor jullie neergezet.

Newborn Pakket Zilver €199.-
Shoot van 120 minuten, 3 tot 4 settings, ook ruimte voor familiefoto's en broers/zussen foto's, inclusief 7 digitale foto's.

Newborn Pakket Goud €250.-
Shoot van 180 minuten, 3 tot 4 settings, ook ruimte voor familiefoto's en broers/zussen foto's, inclusief 10 digitale foto's

Newborn Pakket Platina €295.-
Shoot van 180 minuten, 3 tot 4 settings, ook ruimte voor familiefoto's en broers/zussen foto's, inclusief 20 digitale foto's

Extra Bestellingen NEWBORNSHOOT:
Pakket 5 Digitale bestanden €75.-
Pakket 10 Digitale bestanden €125.-
Pakket 15 Digitale bestanden €150.-

Baby's First Year €375.-:
-Newborn Pakket Platina
-3/6/9 Maanden shoot (van de baby) inclusief 10 digitale foto's
-Cake Smash Goud met Baddersessie

Wil je meer informatie of een afspraak boeken? Neem dan contact op via info@fotostudiomjs.nl
 

Fotoboek | Newborn fotografie